Eef Lillemor

Eef Lillemor​ kenmerkt zich door gebruik van mooie uitgesproken pastelkleuren en waanzinnig coole ontwerpen! Je zou kunnen zeggen dat de ontwerpster enorm vooruitstrevend en zelfs trendsettend is! De producten zijn niet alleen leuk voor het kindje maar stiekem ook gewoon erg leuk in het interieur. Laat je speelgoed maar slingeren!

Producten 1 t/m 12 van 24 (2 pagina's)

Ontwerpster Eva Lillemor Brunner creëert de mooiste ontwerpen. ​Kaartjes​, ​muziekdoosjes​, bekers​, ​bordjes ​etcetera. met passie gemaakt. Ieder product is een feestje door het gebruik van de leukste prints, illustraties en kleuren. 

Dat Eva een waanzinnig goede designer, fotograaf en interieurstylist is, is niet onopgemerkt gebleven op social media. Hier is zij razend populair en vormt een inspiratiebron voor talloze mensen! 

Wij zijn fan en staan staan daarom dik achter het merk Eef Lillemor. De producten zijn de perfecte kraamcadeaus voor hippe ouders! Bekijk bijvoorbeeld eens de Bamboo Plate en de Bamboo cup uit de serie “Lovely animals”. Een alternatief voor plastic servies en vervaardigd uit 100% bio bamboe. Een prachtig materiaal en wederom bedrukt met een waanzinnig leuke print! 

Heb je een vraag of zou je eens advies willen krijgen over de producten van Eef Lillemor. Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer ​085 401 05 93​. Wij informeren je graag over onze producten!