Happy Horse

Ben je opzoek naar een knuffel? Bekijk dan eens onze collectie van ​Happy Horse​. Happy Horse staat bekend om haar eigenwijze, vrolijke en kleurrijke ontwerpen. Gegarandeerd een knuffelvriend voor het leven! De hardlopers van Happy Horse zijn onder andere, ​Rabbit Richie​ en ​Monkey Mickey​. Leverbaar in verschillende kleuren en heerlijk zacht! De knuffels zijn ook nog eens fijn vast te houden en willen overal mee naartoe!

Producten 1 t/m 12 van 67 (6 pagina's)

Wanneer je erop gaat letten, zie je super veel kindjes met knuffels van ​Happy Horse​. Naast dat Happy Horse stuk voor stuk waanzinnige knuffels ontwerpt, komt dit eigenlijk omdat de materialen die worden gebruikt van hoogwaardige kwaliteit zijn. Een knuffel van Happy Horse kan zo de gehele knuffeltijd mee!

Het ontwerpteam van Happy Horse blijft vernieuwen en ontwerpt ieder seizoen de leukste ontwerpen. Al ruim 50 jaar! Behalve originaliteit, heeft Happy Horse veiligheid hoog in het vaandel staan. Alle producten uit de collectie van Happy Horse voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen en zijn voorzien van het CE-keurmerk. En dit vinden wij belangrijk!

Nieuwsgierig geworden naar de collectie van ​Happy Horse​? Bekijk hier de eigenwijze knuffels! Een knuffel als kraamcadeau staat nog steeds bovenaan het lijstje van meest populaire kraamcadeaus. Dus gegarandeerd succes! Wij versturen de knuffel direct aan de ontvanger inclusief een persoonlijk kaartje met jouw boodschap. Makkelijk toch?