Johnny Doodle

Jammie! Chocolade liefhebber? Dan is ​Johnny Doodle​ jouw nieuwe beste vriend! Unieke smaakcombinaties, ambachtelijke bereiding en eerlijke ingrediënten. ​Milk Amaretti​ met romige melkchocolade en echte amandel bitterkoekjes, ​Dark Salty Fudge​ met 52% cacao en kleine salty fudge chunks of ​romige melkchocolade​ met heerlijke fudge/caramel en brownie chunks. Het water loopt ons in de mond!

Producten 1 t/m 9 van 9 (1 pagina's)

    Zet jezelf maar schrap, want Johnny laat je smaakpapillen op hol slaan! Met eigenwijze smaakcombinaties, een grappige verpakking én een mooi verhaal. Johnny werkt met de fijnste en (h)eerlijkste ingrediënten. De acht chocoladerepen zijn uiteraard gemaakt in Johnny Doodle stijl: puur, ambachtelijk en met lef! Ben je er klaar voor?

    We praten allemaal over keurmerken en eerlijke prijzen, maar als consument weet je dat nooit honderd procent zeker. Wij gaan daarom met ​Johnny Doodle​ bewijzen dat het écht kan. Johnny heeft een eigen cacao coöperatie in Ghana, waar Johnny de cacao bonen gaat kopen die momenteel nog aan de bomen groeien. Zo wilt Johnny de gehele keten onder controle hebben. Daarnaast brengen we de Ghanese cacaoboeren wat ze echt persoonlijk nodig hebben: rubberlaarzen, kruiwagens, medische voorzieningen, onderwijs etc. Per verkochte reep gaat er tien cent naar de coöperatie, zodat we daadwerkelijk het verschil kunnen maken. Het bewijs hiervan is te zien aan de binnenkant van de chocoladewikkels.

    Een echte topper om als kraamcadeau te geven voor de moeder en misschien ook een klein stukje voor de vader.