Kraamcadeau voor een jongen.

baby boy, kraamcadeau voor jongen

Hoera, er is een jongen geboren!

Is er in je familie of vriendengroep een jongen geboren? Wil je op bezoek gaan maar niet met lege handen aankomen? Hoe leuk is het om een echt jongenscadeau te geven.

Bij jongens denken we aan stoer en ruig. Dan kom je al snel uit op voertuigen.

 

Een kraamcadeau voor binnen in huis.

Auto’s heb je in alle vormen en maten. Van een autootje dat in de hand past tot een auto waar de kleine zelf in kan rijden. Wat dacht je van een autogarage met een verdieping.

Bij jongens denk je ook aan vliegtuigen. Of dat nu via een muziekhanger boven het bedje is of als zacht knuffel vliegtuig. Succes gegarandeerd.

Treinen van hout met blokjes waar je mee kunt bouwen. Een goede training voor de motoriek.

 

Een kraamcadeau voor buiten.

Trekkers en kiepwagens voor in de zandbak. De trekker met trappers, welke jongen heeft er niet een gehad… Met of zonder aanhanger.

Dan zijn er ook nog de bakfietsen, loopfietsen en retro rijders. Deze laatste is in heel veel varianten te krijgen. Zelfs als scooter. Hoe stoer is dat! De overgang van loopfiets naar de echte fiets is dan snel gemaakt. Retro rijders zijn ook heel erg stoer. Of het nu in een politie- of takelwagen uitvoering is het kindje zal er uren zoet mee zijn.

 

Knuffel cadeautjes

Naast de stoere voertuigen heb je ook stoere dieren. De zachte knuffels zijn er in heel veel gevaarlijke dierensoorten te krijgen. Wat dacht je van een (ijs)beer, tijger, wolf, olifant, zebra of een leeuw.

Voor  als de tandjes doorkomen is er een stoere leeuw of krokodil waar de baby veilig op kan bijten.En als de dreumes loopt dan is het ook erg stoer om bijvoorbeeld een houten tijger achter je aan te trekken.

 

Nuttig kraamcadeau

Wil je iets geven waar de baby direct iets aan heeft dan kun je er voor kiezen om kleding te geven. Een romper, muts of slabbetje met de tekst “stoer” of “cool”. Een badcape of badjas komt ook altijd van pas. Echte jongenskleuren zijn babyblauw, grijsblauw en donkerblauw.

 

TIP

Het hoeft natuurlijk niet, maar veel ouders vinden het leuk om iets te krijgen wat duidt op het geslacht van de baby. Dat hoeft niet meer perse roze voor meisjes en blauw voor jongens te zijn. Je kunt ook aan aquatinten voor meisjes en beige tinten voor jongens. Het laat in ieder geval zien dat je er over hebt nagedacht.

Geen idee wat de ouders mooi vinden? Houd het dan neutraal (wit, zilver, grijstinten), dat is het veiligst. Of ga voor de optie ‘zelf uitkiezen’ en koop een cadeaubon, dan weet je zeker dat het stel iets uitkiest dat binnen de tinten van de babykamer past

BUDGET: WAT GEEF JE UIT AAN KRAAMCADEAUTJES?

Misschien heb je bij bovenstaande ideeën allemaal het idee “Wat een dure cadeaus”. Dat kan, iedereen heeft een ander budget. En je hoeft ook niet voor elke baby die binnen je familie of vriendenkring wordt geboren een zelfde bedrag uit te geven. Wil je meer uitgeven, probeer dan met meerdere vrienden, familie samen een cadeau te geven. Zo heb je een ruimer budget en kun je samen misschien een veel leuker cadeau geven dan iedereen apart.

Wie weet zit er een te gek cadeau voor je bij.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Selecteer een Afleverpunt