Kraamcadeau kopen….?

Kraamkado Kraamcadeau kopen pasgeboren baby

Kraamcadeau kopen?

 

Er is een baby geboren… bijvoorbeeld van je vriendin, collega of in je buurt.

Een prachtige, schattige, mooie baby, maar je hebt geen idee wat je moet kopen en mee te nemen op kraamvisite. Hier vind je wat handige tips, mooie kraamcadeau ideeën waar je de ouders mee kunt verrassen.

Het moet natuurlijk een origineel kraamcadeau zijn, een cadeau dat ze echt kunnen gebruiken, nuttig is en dus niet in de kast beland en er nooit meer uit komt.

 

Nuttig kraamcadeau:

hiermee geef je echt een cadeau die de ouders echt gaan gebruiken en bijvoorbeeld op het babyuitzetlijstje staat. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan hydrofiele luiers, verzorgingsproducten, rompertjes en slabbetjes.Je kunt bijv. Een luiertaart maken. Of een kraammand / kraambox gevuld met dit soort babyspulletjes.

 

Herinneringen vastleggen:

een mooi fotoboek, boek van je eerste jaar, haarlokdoosje of een tandendoosje. Maar ook een gipsvoet afdrukje of handje is erg leuk .

 

Kraamcadeau met naam:

dit is natuurlijk een super uniek en origineel cadeau.

Traditie:

Een oude traditie is een 10 dagen pakket geven. Je maakt een pakket met 10 leuke kadootjes. Elke dag mogen de ouders 1 pakje uitpakken. Zo heb je elke dag een leuke verrassing. Ook leuk is het dan om te denken aan de grote broer of grote zus.

Ideeën voor in een 10 dagen pakket;

 

Een cadeau voor Papa en Mama

Verzorgingsproducten voor mama, hiermee kan mama even helemaal ontspannen.

Een momentje voor haarzelf.

Leuk voor papa is bijv een biertje of een ander favoriet drankje.

En voor beide is een heerlijk chocoladereep ook een geniet momentje.

 

Cadeau voor de grote Broer en/of Zus.

Leuk cadeau is bijv een kleine knuffel voor de baby en dan de grote voor de grote broer of zus. Het is namelijk erg belangrijk dat de oudste kindjes niet vergeten worden, anders worden ze misschien jaloers. Of ze krijgen het idee dat de baby alleen maar aandacht krijgt.

Een goed voorleesboek is ook altijd goed en dan als onderwerp grote broer of zus zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *