Geboorte kaartjes

Wanneer je een kraamcadeau verstuurd, mag een kaartje natuurlijk niet ontbreken. Een korte boodschap of warme felicitatie. Dit maakt de beleving bij het ontvangen van een kraamcadeau nog leuker! Kleine moeite, groot gebaar!

Toon keuzehulp
Kaartjes Verwijder alle filters

Producten 1 t/m 12 van 14 (2 pagina's)

Verstuur gemakkelijk en snel een geboortekaartje. Geef je persoonlijke boodschap aan ons door en wij noteren dit met de hand op het kaartje! Een handgeschreven toevoeging, maakt het natuurlijk nog persoonlijker! Bekijk de collectie geboortekaartjes van Eef Lillemor eens. Dit zijn kaartjes met waanzinnig leuke en hippe illustraties. Grote kans dat jouw wenskaart in een lijstje aan de wand beland! Verstuur voortaan online je geboortekaartjes in de vorm van een échte kaart! Geen gedoe meer met postzegels kopen en het missen van de postbode. Bestel je kaartje, geef je boodschap door en wij doen de rest!

Bekijk onze collectie geboortekaartjes voor meisjes, jongens of uni kaartjes. De kaartjes zijn geschikt om te versturen tijdens de bekendmaking van een zwangerschap of bij de geboorte van het kindje. Bekijk het kaartje Lovely Animals van Eef Lillemor eens. Dit kaartje is perfect als zwangerschaps felicitatie en geboortekaartje, voor zowel een meisje als een jongen!