Kraamcadeautjes voor een meisje

De mooiste cadeaus voor meisjes! Bijt-en badspeeltjes, verzorgingsproducten, knuffels en rammelaars zijn een aantal voorbeelden van leuke kraamcadeaus. Naast onze complete kraamboxen gevuld met diverse cadeautjes, is het ook mogelijk om een los product te bestellen. Natuurlijk pakken wij ook dit cadeau fantastisch in! Wil je zelf een Kraambox samenstellen? Ook dit kan! Kies voor een losse Kraambox en selecteer je favoriete producten.

Toon keuzehulp
Meisje Verwijder alle filters

Producten 1 t/m 12 van 179 (15 pagina's)

Wij werken met de fijnste merken zoals Happy Horse, Eef Lillemor, Naïf care, Oli & Carol Kidzincolor en Fresk, die je als kraamcadeau kunt geven. Wist je dat Happy Horse de populairste knuffels van Nederland ontwerpt? De knuffels zien er niet alleen waanzinnig leuk uit, ze zijn ook nog eens super zacht!

Naïf care staat bekend om haar heerlijke verzorgingslijn. Naïf maakt natuurlijke verzorgingsproducten speciaal ontwikkeld voor de gevoelige babyhuid. Met enkel milde, natuurlijke ingrediënten zoals avocado en zoete amandelolie. Alle producten zijn dermatologisch getest, hypoallergeen en Ph-huidneutraal.

Een favoriet in onze shop zijn de bijt-en badspeeltjes van Oli & Carol. De ontwerpen van Oli & Carol vinden hun oorsprong in de jaren zestig en zeventig. Oli & Carol maakt babyspeelgoed, dat gemaakt is van 100% natuurlijk rubber, dat afkomstig is van de Hevea boom. De bijt- en badspeeltjes zijn met de hand beschilderd met natuurlijke pigmenten. Hygiënisch, duurzaam, veilig om in te bijten en helemaal eco-vriendelijk!

Je wil toch alleen het allerbeste geven voor de kleintje?