Oli & Carol

Het perfecte kraamcadeau! ​Oli & Carol​ ontwerpt de leukste bijt- en badspeeltjes! Gemaakt van 100% natuurlijk rubber dat afkomstig is van de Hevea bomen. Hygiënisch, duurzaam, veilig om in te bijten en helemaal eco-vriendelijk! Naast deze fijne kenmerken, is de verpakking ook nog eens super stylish. Erg leuk om cadeau te geven dus!

Producten 1 t/m 12 van 21 (2 pagina's)

Een bijt- en badspeeltjes van ​Oli & Carol​ vergezelt je kleine wonder op de mooiste avonturen. Gemaakt van 100% natuurlijk rubber dat afkomstig is van de Hevea bomen. Er zitten geen gaten in het ontwerp waardoor bacteriën en schimmels geen kans hebben zich te nestelen. De bijt- en badspeeltjes zijn met de hand beschilderd met natuurlijke pigmenten. Hygiënisch, duurzaam, veilig om in te bijten en helemaal eco-vriendelijk!

De ontwerpen van Oli & Carol vinden hun oorsprong in de jaren zestig en zeventig. Oli & Carol maakt babyspeelgoed wat gemaakt is van 100% natuurlijk rubber dat afkomstig is van de Hevea bomen. 

De bijt- en badspeeltjes worden ontworpen in Barcelona en handgemaakt in Marokko. Door het gebruik van natuurlijk rubber, kunnen vormen en kleuren enigszins afwijken.

Tevens steun je met elk speeltje een goed doel! ​Oli & Carol​ zet zich in om er voor te zorgen dat kinderen in India goede scholing hebben.

Het perfecte kraamcadeau.