Sinterklaascadeaus voor een baby

Sinterklaascadeaus baby

Wat koop je voor een baby voor Sinterklaas?

Vier je Pakjesavond dit jaar voor het eerst met je baby, of heb je nieuwe inspiratie nodig voor een baby. Dat blijkt een lastig verhaal. Wat geef je nu een baby? Wij hopen u op ideeën te brengen hieronder….

 

Eerste Sinterklaas met je baby

Een baby krijgt niets mee van het Sinterklaas feest, maar toch wil je cadeautjes bedenken of geven, omdat je het feest met familie of vrienden viert waarvan de kinderen ook allemaal cadeaus krijgen. Het kan een hele zoektocht worden, maar met deze handvatten, moet het misschien lukken.

Schoen zetten

Wat schattig een mini schoentje voor de open haard. Een kleinigheidje in de schoen voor de baby hoort er natuurlijk bij, zeker als er al andere kinderen in het gezin zijn.
Samen kunnen ze liedjes zingen bij de schoen en is een leuk foto-momentje.

’s Morgens vroeg pakken de kinderen de cadeautjes uit en de grotere kinderen maken het cadeautje voor de baby open. Ik weet zeker dat de kinderen het ook spannend vinden wat er in het pakjes van hun broertje of zusje zit.

Wat ook een leuk cadeautje kan zijn voor in de schoen voor alle kinderen is een Pieten muts met naam, alle kinderen passen hem en ze kunnen mooi een rollenspel spelen ,als Piet

Ook een leuk schoencadeautje, is een jute zakje met de naam en daar kan dan het snoepgoed in en voor de baby bijvoorbeeld, fruit of een potje Olvarit.

Pakjesavond met je baby

Heel gezellig kan pakjesavond zijn maar is erg vermoeiend voor een baby. Dus let op je kleintje en wanneer hij of zij moe lijkt te worden, breng hem dan op tijd op bed.

Mocht de baby al kunnen kruipen, let dan wel op de pepernoten die misschien ergens slingeren en gepakt worden door de baby en zich erin gaat verslikken.

Het maakt voor een baby nog weinig uit wat hij krijgt van Sinterklaas. Hij of zij zal het inpakpapier misschien nog wel interessanter vinden. Heerlijk kraken, kreukelen en scheuren met papier.

Wil je een leuk Sint cadeau geven? Met de volgende cadeaus zit je eigenlijk altijd goed:

Wij wensen u een prachtige Sinterklaas tijd toe!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Selecteer een Afleverpunt